Despre noi
Bine ati venit la Stock Center !

Stock Center va ajuta cu solutii avantajoase de masini rulate, second-hand, in functie de nevoile dvs. Consultantii nostri va pot consilia pentru a lua cea mai buna decizie. Puteti vizita oricand parcul auto pentru a putea testa masina pe care doriti sa o achizitionati.

Stock Center este o companie internationala de incredere, parte a Grupului Vassilakis. Grupul reprezinta o prezenţă puternică pe piata europeana intr-un domeniu extrem de competitiv al industriei de retail auto. Având în vedere reprezentativitatea prin puncte de vanzare in Grecia, Bulgaria, Cipru, Romania, Serbia si Muntenegru, grupul a creat acest centru de autoturisme second hand - Stock Center.


Informatii despre Grupul Vassilakis

Grupul de companii Vassilakis este cel mai de succes şi activ în spaţiul european. De la înfiinţarea sa acesta s-a dezvoltat în mod semnificativ şi a crescut în mod constant. In present detine companii in spatiul european care furnizeaza o gamă largă de servicii precum: leasing operational si management de flote, rent a car, importator exclusiv SEAT , distribuitor autorizat si reparator de automobile Ford, Opel, SEAT, SAAB si VOLVO.